Bucuresti, Romania +40 755 123 011 / +40744 897 501 Lun - Vin: 9:00AM - 6:00PM
11

Despre mine

Eva Pavel – Consilier Medical Internațional

Sunt Eva Pavel și îmi pun experiență, cunoștințele, relațiile și expertiză în slujba celor care iubesc viață și simt că undeva există pentru ei O A DOUĂ ȘANSĂ. Și eu cred cu toată tăria în a două șansă!

Sunt consilier medical internațional, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D. De mai bine de 11 ani, vin în sprijinul pacienților români care au nevoie de tratament în străînătate și am dezvoltat o procedura simplă, cu acces rapid la clinici, spitale și medici de TOP.

Prezentatoarea și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier” a primit trofeul pentru cel mai bun consilier medical internațional al anului.

În cadrul unei conferințe internaționale de medicină, organizată la Istanbul, Eva Pavel a fost desemnată cel mai bun consilier medical internațional al anului 2021. Prezentatoarea și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, a fost premiată pentru efortul pe care-l depune zilnic de a susține pacienții români care lupta cu boala în cadrul spitalelor din străinătate.
Medici și consilieri medicali din 31 de țări au participat săptămâna trecută, în Turcia, la LIV Expo, conferința internațională care prezintă cele mai noi tehnologii și tratamente, dar și cum arată medicina viitorului. În cadrul evenimentului la care au participat sute de specialiști din lumea medicală, Eva Pavel a fost singura invitată din România. Prezentatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, a primit trofeul pentru cel mai bun consilier medical internațional al anului. Citește știrea
11
Misiunea și angajamentul echipei Eva Pavel

De-a lungul timpului am văzut familii îngrijorate, pacienți zâmbitori în fața suferinței și oameni cu speranța în privire. Nimic nu se compară cu sentimentul unic de a învinge boală și durerea, de a-ți recăpăta sănătatea. De aceea, misiunea noastră e nobilă și ne propunem de fiecare dată să facem lucrurile în mod profesionist și fără greșeală.

Sunt consilier medical internațional, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D. De mai bine de 11 ani, vin în sprijinul pacienților români care au nevoie de tratament în străînătate și am dezvoltat o procedura simplă, cu acces rapid la clinici, spitale și medici de TOP.

Despre second opinion

Echipa Eva Pavel oferă românilor GRATUIT serviciul de a doua opinie medical (second opinion). Cu ajutorul acestui serviciu, fără costuri, pacienții pot afla ce părere are un medic din străinătate despre diagnosticul pe care medicii din țară l-au pus, despre schemă de tratament, dar și dacă există o alternativă pentru acestea.

Ce este un consilier medical internațional?

Un consilier medical internațional este persoana care poate facilita accesul pacienților în spitalele din străînătate și care urmărește pas cu pas întregul proces de tratament pentru aceștia. Sunt printre primii consilieri medicali din România și, de-a lungul anilor, am ajutat mii de pacienți să găsească soluții de sănătate pentru o varietate incredibilă de afecțiuni și boli, inclusiv pentru unele din cele mai severe.
E foarte important ca oamenii să știe că a apela la un consilier medical nu înseamnă costuri în plus pentru pacient. Prin rolul meu îi ajut pe români să primească opinii gratuite din partea specialiștilor străini, să aibă acces la cei mai buni medici din lume, să obţină programări într-un timp foarte scurt în centrele medicale de excelenţă din străînătate.
11
11

Eva Pavel - realizator și prezentator emisiunea “Apel la consilier”, Kanal D

Pharmaceuticals or drugs or medicines are classified in various other groups besides their origin on the basis

Sunt gazda emisiunii de medicină “Apel la consilier” de la Kanal D, în cadrul căreia eu și echipa mea oferim informații utile privitoare la cele mai noi și frecvente scheme de tratament medical, operații și investigații pentru o varietate de cazuri, afecțiuni și boli, de la cele comune până la cele rare, mai severe.

Prin toate eforturile pe care le depun, dorința mea este ca pacienții din România să poată primi cele mai bune tratamente medicale, să știe că au dreptul și pot cere o a două opinie chiar și unui medic din străinătate, să poată avea acces facil la cele mai performante servicii medicale din spitale și clinici internaționale.

În cadrul emisiunii, puteți afla despre poveștile de viață ale pacienților tratați în străînătate, care au luptat cu diverse boli și care au câștigat dreptul de a-și trăi viață in continuare. De asemenea, oferim multe informații prețioase din domeniul medical.

Va putem ajută gratuit, rapid și simplu!

Știm cât de stresant și complex poate părea procesul de a găsi o clinică bună în străînătate pentru un tratament mai bun decât in România. Nu știi încotro să te îndrepți, cum vei ajunge acolo, cum vei putea face mai ușor programarea, cum va decurge totul.
Scapă de toate aceste incertitudini și ia cea mai bună decizie: contactează-ne pe noi, povestește-ne despre cazul tău sau al unei persoane dragi care suferă și îți garantăm că te vom ascultă până la final, că îți vom oferi cele mai bune soluții și sprijinul de care ai nevoie în aceste momente.
Am ajutat deja mii de alți pacienți și rude care au trecut prin ceea ce treci tu acum. Cunoaștem calea cea scurtă și dreapta pentru un tratament medical de succes și suntem gata să împărtășim toate aceste lucruri cu ține.
11